Όσο και να επιμένουν φέτος οι τηλεοπτικές εκπομπές να μας επιμορφώνουν πάνω στην gourmet πλευρά της κουζίνας, όσο και να συζητάμε για εκλεπτυσμένα εστιατόρια με comme-il-faut μενού, έρχεται η στιγμή όπου όλοι θέλουμε να πάμε σε μία παραδοσιακή ταβέρνα και να φάμε χωρίς μέτρο και περιορισμούς. Στα μπερδεμένα στενά του Χαλανδρίου, απέναντι από το Υγεία, ανακαλύψαμε μία από τις πλέον παραδοσιακές ταβέρνες, την οποία τόσο καιρό κρατούσαν κρυφή οι λάτρεις του καλού κρέατος για να μη αλωθεί και αυτή από τις μάζες. Ο «Κισσός», που θα σας μεταφέρει σε κάποιο χωριό μακριά από την Αθήνα με τη διακόσμησή του, ονομάστηκε έτσι λόγω του υπερμεγέθους φυτού το οποίο καλύπτει ολόκληρη τη μία πλευρά του μαγαζιού. Επί της υποδοχής η γλυκύτατη κυρία Γιώτα, θα σας συμβουλέψει να πάρετε κοτόπουλο στα κάρβουνα, τη«σπεσιαλιτέ» δηλαδή, ή τα άψογα παϊδάκια, για τα οποία η ταβέρνα είναι ξακουστή μεταξύ όσων γνωρίζουν.
Υ.Γ. Προτιμήστε να το επισκεφθείτε κάποιο βράδυ καθημερινής, γιατί Κυριακές μεσημέρι επικρατεί το αδιαχώρητο και θα χρειαστεί να περιμένετε για τραπέζι, αφήστε που, όπως μάθαμε, όλα τα παιδάκια τρώνε το «ειλικρινές μπιφτέκι» -μυστική συνταγή- και δε μένει κανένα για τους μεγαλύτερους! |
|
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου